Powered By Blogger

Sunday, March 22, 2009

Visit of moms and Jan: Day 1 - the Arrival. Day 2 - the Lunch

Momenteel is ons moeder hier samen met Jan voor twee weken op bezoek. Het is natuurlijk een lange reis maar ze zijn toch tevreden hier te zijn, en ze hebben nog het Belgisch lentezonnetje meegebracht (dat hier tot nog toe ontbrak met een uitzonderlijk langdurend regenseizoen).  

Na de zaterdag te hebben uitgerust en vroeg het bed in, zijn we de zondag bij een Indische vriendin en collega en haar echtgenoot gaan eten, Sonah en Pedro. 

Lekker eten en interessante gesprekken rond relaties, geloof, traditionele gebruiken zoals uithuwelijken bij katholieke Indiërs, veel gepraat en veel gelach. 

Daarna naar the Celebration Church, één van de grootste kerken hier die op Amerikaans Protestant model werd opgebouwd en waar iets van een 5.000 gelovigen klappen, ‘hallelujah’ zingen en dansen, terwijl er vanvoor een hele show wordt opgevoerd. Daar blijven we toch niet te lang. Om de dag af te sluiten, nog even langs op Bruno zijn bureau bij CFU om ook even te tonen waar hij zijn zweet en tranen laat, en dan thuiswaarts, nog even bijkomen voor een drukke week.

No comments: